Людям з порушення зору Звичайна версія

З ПАТ КБ "СТАНДАРТ" підписано договір про передачу частини активів та зобов’язань АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА"

08.12.2014

28 листопада 2014 року уповноваженою особою Фонду на тимчасову адміністрацію в ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" (далі - АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА") було підписано з ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "СТАНДАРТ" (далі - ПАТ КБ "СТАНДАРТ") договір про передачу частини активів та зобов’язань АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА".

Відповідно до вказаного договору з 28 листопада 2014 року ПАТ КБ "СТАНДАРТ" набув усіх прав та обов’язків боржника перед вкладниками АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" щодо повернення грошових коштів вкладників, залучених АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА", і сплати відсотків за договорами банківського рахунку/вкладу, укладеними АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА", у межах 200 тисяч гривень. Також ПАТ КБ "СТАНДАРТ" передані кредити юридичних і фізичних осіб, у тому числі, забезпечення за ними за виключенням валютних іпотечних кредитів фізичних осіб.

Для проведення ідентифікації, перевірки даних щодо обсягу належних виплат та отримання коштів вкладники АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" можуть звертатись до установ ПАТ КБ "СТАНДАРТ". У ПАТ КБ "СТАНДАРТ" вкладникам необхідно пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Повернення грошових коштів вкладників за валютними вкладами здійснюватиметься у валюті зобов’язань шляхом перерахування суми вкладу за офіційним курсом гривні до іноземних валют, встановленим Національним банком України на день початку процедури виведення Фондом АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" з ринку (станом на 04.08.2014), в межах 200 тисяч гривень.

З дня підписання договору про передачу частини активів та зобов’язань АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" виконання ПАТ КБ "СТАНДАРТ" зобов’язань перед вкладниками здійснюватиметься на тих самих умовах, що існували на момент переходу таких зобов’язань.

Позичальники АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" з моменту підписання договору повинні здійснювати погашення кредитів у валюті кредиту шляхом готівкового або безготівкового зарахування за наступними реквізитами:

  • Номер рахунку отримувача в ПАТ КБ "СТАНДАРТ": для юридичних осіб - 37399047, для фізичних осіб - 37390046
  • Отримувач: ПАТ КБ "СТАНДАРТ"
  • Код ЄДРПОУ: 36335426
  • Банк отримувача: ПАТ КБ "СТАНДАРТ"
  • МФО: 380690

Призначення платежу: Погашення ПІБ/Назва клієнта (ІПН/ЄДРПОУ) кредитної заборгованості за Кредитним договором № __ від __/_____/____ року, укладеним з АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА".

Звертаємо увагу позичальників АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА", що інформацію про заміну кредитора можна отримати у приміщеннях ПАТ КБ "СТАНДАРТ" або у АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА".

Відповідно до статті 40 та 44 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" після передачі активів та зобов’язань АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" приймаючому банку Національний банк України за пропозицією Фонду приймає рішення про ліквідацію АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА".

Детальну інформацію про порядок обслуговування клієнтів АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" можна дізнатись на сайті ПАТ КБ "СТАНДАРТ" та за номером Гарячої лінії ПАТ КБ "СТАНДАРТ": 38 (044) 594-81-71.