Людям з порушення зору Звичайна версія

ДО УВАГИ ВКЛАДНИКІВ АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА"

27.11.2014

На підставі пропозиції від кваліфікованого інвестора, який був визнаний переможцем конкурсу та візьме участь у виведенні АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" з ринку (далі - приймаючий банк), Фондом гарантування було прийнято рішення щодо укладання договорів з приймаючим банком про передачу йому активів та зобов’язань неплатоспроможного банку АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА".

З огляду на необхідність завершення уповноваженою особою Фонду на здійснення тимчасової адміністрації в АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" повного технологічного циклу формування переліку вкладників, зобов’язання щодо повернення коштів перед якими будуть передані приймаючому банку, з 26.11.2014 призупинились виплати коштів вкладникам АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" через установи ПАТ "КБ "СТАНДАРТ".

Фонд повідомляє, що виплати коштів вкладникам АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" поновляться після підписання відповідних договорів з приймаючим банком та передачу йому активів і зобов’язань неплатоспроможного банку АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА".

Інформацію про передачу частини активів та зобов’язань неплатоспроможного АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА", найменування приймаючого банку та дату початку здійснення виплат кошті вкладникам буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті та в головному офісі банку.

Довідкова інформація за телефоном у Фонді: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні) та АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА": 0 800-501-289.