Людям з порушення зору Звичайна версія

В ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" запроваджено тимчасову адміністрацію

04.08.2014

На підставі постанови Правління Національного банку України від 31.07.2014 № 456 "Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" до категорії неплатоспроможних", виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 01.08.2014 прийнято рішення № 67 "Про запровадження тимчасової адміністрації в АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА", згідно з яким з 04.08.2014 запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" (далі - АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА"), код ЄДРПОУ 20015529, МФО 351931, місцезнаходження: проспект Леніна, 36, м. Харків, 61166.

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Єрмака Валерія Олександровича.

Тимчасову адміністрацію в АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" запроваджено строком на 3 місяці з 04.08.2014 по 04.11.2014.

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше ніж 200 тисяч гривень.

Подавати до Фонду заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу, термін дії яких закінчився до введення та під час тимчасової адміністрації у АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА", не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду.

Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА" - www.goldengate.kharkov.ua та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за номерами: 0-800-105-800 - "гаряча лінія" Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

 

Інформаційна брошура: "Поради вкладникам. Що робити, якщо банк став неплатоспроможним?" (у форматі .pdf)

Відеоролик на тему: "Дії вкладника у випадку віднесення банку до категорії неплатоспроможних"